top of page
TADEJA MANTEL HAUPTMAN, dr. med., spec. druž. med.

 

Diplomirala je leta 1996 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, specializirala je družinsko medicino, leta 2010. Od leta 1996, ima veljavno licenco, s strani ZZZS, za opravljanje zdravstvenih storitev, na področju družinske medicine. Ima 17 letne izkušnje dela s pacienti, v ambulanti družinske medicine, v nujni medicinski pomoči in  v domovih starejših občanov. 

ANUŠKA ULČNIK KOKALJ, tehnik zdravstvene nege

 

Ima izkušnje z sestrskim delom v ambulanti nujne medicinske pomoči in 10 letne izkušnje v ambulanti družinske medicine, Lantana d. o. o.

TINA KASTELIC, diplomirana medicinska sestra

 

Diplomirala je leta 2017 na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Vodi referenčno ambulanto, ki obsega delo in skrb za paciente s stabilnimi kroničnimi boleznimi. 

KIARA HAUPTMAN, dr. dent. med.

Diplomirala leta 2017 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. V ambulanti opravlja storitve estetske medicine. Obiskuje izobraževanja iz tehnik glajenja gub in dermalnih polnil v združenju SEEFAS.

IMG_7124.JPG
JAKA JESENOVEC

Šolal se je na Srednji zdravstveni šoli na Jesenicah, smer Zdravstvena nega. Pripravništvo in strokovni izpit je opravil v ZD Kranj. Nadaljuje šolanje za naziv diplomirani fizioterapevt.

bottom of page