top of page

Imate moteče kožno znamenje?

Pri nas vam lahko ponudimo varno in enostavno odstranjevanje motečih kožnih sprememb. Uporabljamo več načinov odstranjevanja.

Vas na obrazu motijo gube?

Z aplikacijo botoxa jih lahko na varen in hiter način odpravimo.

Z dermalnimi polnili koži vrnemo njej lastno sestavino hialuronsko kislino, ki skrbi za hidracijo in prožnost kože. Z polnili lahko korigiramo gube, ustnice, ličnice, nos, brado itd.

Si želite naravnega pomlajevanja in regeneracije vašega telesa? Želite odpraviti plešavost?

S pomočjo vaših matičnih krvnih celic lahko učinkovito zdravimo in pomlajujemo kožo.

"Že nekaj časa sem si želela poudariti svoje ustnice, saj so bile te majhne in nesimetrične.

Pogum za obisk posega sem zbirala nekaj časa. Ko sem odšla na prvi pregled, je moj strah izginil, saj so mi razložili ves postopek in pokazali kvalitetne materiale, ki jih uporabljajo.

Z zdravnico sva se odločili, da v količini polnila ne bova pretiravali, da bomo polnilo aplicirali počasi, saj bomo le tako dosegli željen efekt. Z končnim rezultatom sem zelo zadovoljna. Vsekakor se vrnem."

- Tina Š.

ali nas pokličite

030 776 936

ODSTRANJEVANJE ZNAMENJ

ODSTRANJEVANJE ZNAMENJ

V naši ambulanti vam ponujamo možnost odstranitve motečih kožnih znamenj.

Imamo možnost odstranjevanja na dva načina: z radiofrekvenčno zanko ali z običajnim kirurškim izrezom.

Kožo pred posegom sterilno pripravimo in uporabimo lokalni anestetik. Tako je poseg neboleč.

Radiofrekvenčna zanka: s pomočjo toplote odstranimo kožno znamenje. Šivanje kože ni potrebno. Celjenje je hitro, saj je rana površinska.

Kirurški izrez: znamenje se izreže in nato se koža zašije. Uporabljamo pri večjih in nevarnejših spremembah. Celjenje ran traja približno 10 dni, nato se šive odstrani.

Za več informacij in svetovanje se naročite na BREZPLAČNI posvet. CENIK

DERMANA POLNILA

DERMALNA POLNILA

Koža s staranjem in izpostavljenostjo škodljivim dejavnikom izgublja naravno vlažilno snov imenovano hialuronska kislina, ki je prisotna v vsem telesu. Z uporabo dermalnih polnil ali filerjev, koži na naraven, učinkovit in varen način povrnemo volumen, elastičnost in mladosten videz.

Za koga je dermalno polnilo primerno?

Za vse, ženske in moške, ki si želijo:

 • odpravljanje obraznih gub: nazolabilani gub (od nosu do ustnih kotičkov), glabelarnih gub (nad korenom nosu), gub ob očeh, gub nad ustnicami, gub na čelu, gub na vratu ipd.,

 • povečanje ustnic,

 • oblikovanje lic,

 • povrnitev volumna v področju lic,

 • oblikovanje brade,

 • oblikovanje nosu,

 • korekcijo brazgotin.

 

Potek

Najprej je ključnega pomena pogovor z pacientom, kjer le-ta pridobi vse informacije, naredi se načrt, kjer upoštevamo želje stranke. Nato sledi priprava, razkuževanje kože, aplikacija topikalnega anestetika in apliciranje polnila.

Uporabljamo tehnike, ki so priporočene v najnovejših medicinskih smernicah, in materiale, ki so varni in registrirani na našem tržišču. 

Za več informacij in svetovanje se naročite na BREZPLAČNI posvet. CENIK

GLAJENJE GUB

GLAJENJE GUB

Glajenje gub  je ena najbolj uporabljenih in najbolj znanih storitev estetske medicine. Tekom let uporabe se je tehnika zelo razvila in postala varna, neboleča in izredno učinkovita metoda pomlajevanja.

Materiali, ki jih uporabljamo so varni,  proizvedeni v laboratorijih in v številnih študijah preizkušeni s strani svetovnih strokovnjakov in institucij.

Za koga je glajenje gub primerno?

Za vse, ki že imajo vidne izrazne gube, ali pa preventivno – za preprečevanje njihovega nastanka.

Primerna je za odpravljanje sledečih gub:

 • vodoravne gube na čelu,

 • navpične gube med obrvmi,

 • drobne gubice ob zunanjih očesnih kotičkih (t. i. smejalne gubice, »račje tačke«),

 • smejalne gube na nosu,

 • navpične in vodoravne gube na vratu

 • drobne gubice ob robu zgornje in spodnje ustnice.

 

Potek

Za apliciranje preparatov za glajenje gub je izrednega pomena, da postopek opravi strokovnjak, ki ima znanje iz apliciranja učinkovine, pozna anatomijo obraza in je vešč ravnanja z medicinskimi pripomočki.

Pred aplikacijo najprej opravimo posvet s stranko, ki nam zaupa svoje želje, nato naredimo načrt.  Med posegom, ki traja približno 30 minut, se na vnaprej določena mesta z injekcijo vbrizga učinkovina. Na mestih vbodov so lahko sprva vidna drobna rdeča vbodna mesta, ki pa se jih enostavno zakrije s korektorjem. Po posegu ne potrebujete počitka, takoj lahko nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi, vendar morate upoštevati zdravniška navodila.

Za več informacij in svetovanje se naročite na BREZPLAČNI posvet. CENIK

POMLAJEVANJE TROMBOCITNO PAZMO

POMLAJEVANJE S TROMBOCITNO PLAZMO - PRP

Trombocitna plazma (PRP) v koži pospeši in okrepi procese regeneracije. Poskrbi za obnovo kolagenskih vlaken in elastina v koži. Je povsem varna in naravna metoda, ki ima dolgotrajen rezultat.

Pomlajevanje obraza s trombocitno plazmo omogoči, da vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Z majhno količino vaše krvi na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. 

Z metodo lahko tudi spodbudimo rast last, zato se uporablja z zdravljenje plešavosti.

 

S terapijo dosežemo:

 • koža se obnovi, postane bolj gladka, elastična,

 • koža ni več ohlapna in se hitreje celi,

 • učinkuje na strije,

 • varna regeneracija tkiva okoli oči,

 • gube se zaradi volumetričnega učinka biostimulacije zgladijo,

 • brazgotine postanejo bistveno manj vidne

 • pospeši rast las

 

Potek

Pred samim posegom je bistvenega pomena pogovor s pacientom, pogovorimo se glede njegovih želja in pričakovanj, razložimo mu potek samega posega.

Poseg pričnemo z venskim odvzemom krvi v posebne epruvete. Nato kri centrifugiramo in ustrezno pripravimo, da iz nje pridobimo matične celice. Kožo pacienta temeljito umijemo in razkužimo ter pričnemo z vbrizgavanjem trombocitne plazme v kožo. Po opravljenem posegu pustimo preostanek tekočine na koži, ter jo nato odstranimo.

Po samem postopku je koža rahlo rdeča, kar v nekaj urah oziroma dnevu izgine.

Za več informacij in svetovanje se naročite na BREZPLAČNI posvet. CENIK

bottom of page